Παιχνίδι για παιδιά: Πασχαλινό Ντόμινο! [Δωρεάν]

Ενημερώθηκε: Απρ 16
Ένα από τα αγαπημένα και κλασσικά παιχνίδια όλων των παιδιών είναι το Ντόμινο! Αν και πάλι ούτε εσείς αλλά ούτε και το παιδί σας δεν ήρθατε σε επαφή ποτέ με το ντόμινο, τότε δεν ξέρετε τι χάνετε! Το ντόμινο μας βοηθά στην κατηγοριοποίηση, να μάθουμε τους αριθμούς μα πάνω απ' όλα να διασκεδάσουμε ποιοτικά και εύκολα! Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε ένα μικρό ντόμινο για νήπια και παιδιά πρώτων τάξεων του δημοτικού ώστε να διασκεδάσετε και να συζητήσετε για το Πάσχα!


Κανόνες Ντόμινο:

Αφού κόψουμε και ετοιμάσουμε το παιχνίδι, ανακατεύουμε τις κάρτες. Αφήνουμε μια κάτω για να ξεκινήσουμε και μαζί με το παιδί προσπαθούμε να βρούμε ποια κάρτα ταιριάζει με την άλλη ώστε να ολοκληρωθεί το Ντόμινο. Να σας υπενθυμίσουμε πως οι κανόνες του κλασικού ντόμινο δεν είναι αυτοί, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ για να τους δείτε αν θέλετε να παίξετε με διαφορετικό τρόπο.


Αν δεν έχετε εκτυπωτή ή δεν μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι με τα παιδιά σας δεν πειράζει! Σε επόμενο άρθρο θα σας δείξουμε τον τρόπο πως με απλά χαρτιά ή χαρτόνια θα φτιάξετε το δικό σας ντόμινο για να παίξετε!


Κατεβάστε το παιχνίδι πατώντας εδώ


857 προβολές

Copyright  © 2020 

Ονειροβάτες - Μικροθέατρο Στερεάς Ελλάδας

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Photo Credits  Flaticon & Freepik