Αγαπημένα Παραμύθια #02: Πωλητής Ευτυχίας

Ενημερώθηκε: Μαι 14


Ένα βιβλίο που μας άρεσε πολύ και αγοράσαμε τελευταία ήταν ο "Πωλητής Ευτυχίας". Το πρώτο πράγμα που σε τραβά σε αυτό το βιβλίο είναι η διαφορετική εικονογράφηση του, που με ένα ιδιαίτερο στυλ το κάνει να ξεχωρίζει. Η ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για μικρότερα παιδιά, με ένα μοτίβο επανάληψης, ο συγγραφέας μας δείχνει πως η ευτυχία κρύβεται στα πιο απλά και πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους.
Πωλείται η ευτυχία; Φυσικά! Σε μικρά βάζα, σε μεγάλα βάζα, ακόμα και σε οικογενειακή συσκευασία. Ο Κύριος Περιστέρης κάνει ένα επάγγελμα τόσο συναρπαστικό όσο και ασυνήθιστο! Πωλεί βάζα που περιέχουν ευτυχία!

Όπως είπαμε και πριν, η εικονογράφηση αποτελεί το δυνατό στοιχείο του βιβλίου που με στυλ πολύ διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει μας κερδίζει από τις πρώτες σελίδες. Όσον αφορά την ιστορία, ο κύριος Περιστέρης γυρίζει με το φορτηγάκι του και πουλά βάζα ευτυχίας σε όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν. Το ταξίδι του περιλαμβάνει αρκετά από τα πουλιά που υπάρχουν σε δάση και εξοχές, οπότε για μεγαλύτερα παιδιά μπορεί να αποτελέσει υπέροχη αφορμή ώστε να μάθουμε για πουλιά που ίσως δεν ξέρουμε!


Το βιβλίο είναι μικρό αλλά είναι όμορφο για την βιβλιοθήκη σας. Η ιστορία είναι πολύ απλή και απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και άνω. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα λοιπόν! Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "κόκκινη κλωστή δεμένη" και σίγουρα θα το βρείτε σε πολλά βιβλιοπωλεία!

Για περισσότερα παραμύθια, εκπαιδευτικό υλικό, άρθρα ψυχολογίας και σενάρια κουκλοθέατρου, πατήστε εδώ

#Παραμύθια #Βιβλία

112 προβολές

Copyright  © 2020 

Ονειροβάτες - Μικροθέατρο Στερεάς Ελλάδας

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Photo Credits  Flaticon & Freepik