Αριθμοι: Πείτε μια ιστορία με 5 μικρά κουνέλια και κάντε τα μαθηματικά παιχνίδι! (Εκτυπώσιμο)

Ενημερώθηκε: Μαι 11

Μας αρέσει πολύ να διαβάζουμε παραμύθια αλλά μας αρέσει πολύ και να δημιουργούμε δικά μας! Σε προηγούμενο άρθρο φτιάξαμε μια ιστορία για το γράμμα δέλτα με ήρωα τον Δημήτρη τον δασοφύλακα την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Ή την ιστορία του Γιώργου που δημιουργήσαμε για το γράμμα γάμμα την οποία μπορείτε να δείτε εδώ! Η ιστορία που σας δίνουμε όμως σε αυτό το άρθρο είναι αρκετά διαφορετική. Μπορείτε να την εκτυπώσετε και να την διηγηθείτε στα παιδιά σαν να διαβάζατε ένα παραμύθι!
Η ιστορία μας λοιπόν έχει ήρωες πέντε μικρά κουνέλια που χάνονται σιγά σιγά και στο τέλος δεν μένει κανένα! Μέσα από φαγητά, δέντρα, αστεία και άλλα πολλά μπορείτε με τα παιδιά να μάθετε τους αριθμούς μέχρι το πέντε, να δείτε τα φρούτα, να μιλήσετε για τα άλλα πράγματα που συναντούν τα κουνέλια και να φτάσετε με δικές σας δημιουργίες μέχρι όποιον αριθμό μπορείτε!
Στη συνέχεια αν θέλετε να συνεχίσετε την ιστορία με άλλες δραστηριότητες μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα που συνδυάζει παραμύθι με κατασκευή που μπορείτε να δείτε εδώ. Επίσης μπορείτε να φτιάξετε μια κατασκευή που θα παραμείνει στο δωμάτιο ή στην τάξη σας με παράδειγμα αυτή εδώ. Ελπίζουμε να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με την ιστορία μας...

Copyright  © 2020 

Ονειροβάτες - Μικροθέατρο Στερεάς Ελλάδας

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Photo Credits  Flaticon & Freepik