Ονειροβάτες 2020

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Εύκολες κούκλες ζώα!

Ενημερώθηκε: Μαρ 3


Οι δραστηριότητες με ζώα είναι πάντα ευχάριστες για τα παιδιά. Σήμερα θα δούμε μια διαφορετική κατασκευή με απλό πατρόν που θα ξετρελάνει μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους. Σε αυτή την κατασκευή πέρα από την ενασχόληση μας με τα ζώα, θα μπορέσουμε να εξασκήσουμε και το λεξιλόγιο μας μέσα από την περιγραφή των ζώων και των ιδιοτήτων τους. Τα ζώα μπορούν να λένε που μένουν, που τρώνε, που πηγαίνουν με τους φίλους τους βοηθώντας έτσι τα παιδιά να εκφραστούν αλλά και να αυξήσουν το λεξιλόγιο τους μέσα από τις κούκλες που θα φτιάξουν.


1.Κατασκευή και Πατρόν Αφού εκτυπώσουμε τα πατρόν που θα βρούμε παρακάτω, μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά να ζωγραφίσουν το ζώο που θα επιλέξουν και στην συνέχεια αφού κολλήσουμε τα δυο χερουλάκια στην κούκλα μας ξεκινάμε το παιχνίδι!

Τα παιδιά θα λατρέψουν τα ζώα που σας δώσαμε για πατρόν! Εσείς αφήστε τα να ξεδιπλώσουν την φαντασία τους και που ξέρετε ίσως φτιάξουν μόνα τους ένα δικό τους παραμύθι!

Όλα τα πατρόν με τα ζώα κούκλες βρίσκονται σε ένα αρχείο που μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ.

Παίξτε και διασκεδάστε μαζί με τα παιδιά! Ο αυθορμητισμός τους και τα ερεθίσματα τους θα σας κάνουν να τα καταλάβετε καλύτερα!


Για περισσότερα παραμύθια, εκπαιδευτικό υλικό, άρθρα ψυχολογίας και σενάρια κουκλοθέατρου, πατήστε εδώ


#Δραστηριότητες #Υλικό