10 Φύλλα δραστηριοτήτων για παιδιά νηπιαγωγείου και παιδικού σταθμού! [Δωρεάν - Εκτυπώσιμα]

Ενημερώθηκε: Απρ 26Τις ώρες που είμαστε σπίτι είναι υπέροχο να περνάμε τις ώρες μας δημιουργικά. Να κατασκευάζουμε, να παίζουμε, να γράφουμε αλλά και να συζητάμε.


Έχουμε δώσει αρκετές λύσεις μέσα από το μπλόγκ μας για δημιουργικές λύσεις στο σπίτι. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαβάσετε ένα πρωτότυπο παραμύθι και στην συνέχεια να κάνετε δραστηριότητες επέκτασης με αυτό. Δείτε τα πέντε μικρά κουνέλια μας και την ιστορία τους εδώ.


Στην συνέχεια σας είπαμε πως μπορείτε να παίξετε κουκλοθέατρο! Πως να στήσετε ένα κουκλοθέατρο σπίτι σας, όπως επίσης σας δώσαμε και ένα σενάριο για να παίξετε με ότι κούκλες έχετε. Βρείτε το σενάριο εδώ.Τέλος, προτείναμε να μάθετε τα πνευστά όργανα! Μέσα από τις δωρεάν κάρτες μας μπορείτε να μάθετε τα όργανα και στην συνέχεια με βίντεο και μουσική να προχωρήσετε σε πολύπλευρα ερεθίσματα. Δείτε τις κάρτες μουσικής μας εδώ!
Τώρα όμως ήρθε η σειρά για μια κλασσική πρόταση. Τα φύλλα δραστηριοτήτων. Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς διάσημα φύλλα δραστηριοτήτων από ήρωες που έχετε δει στην τηλεόραση ή μάθατε για αυτούς στα παιχνίδια. Μπορείτε να κατεβάσετε τα φύλλα, είναι δωρεάν για όλους και μπορείτε να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας.


Μπορείτε να κατεβάσετε τα δωρεάν φύλλα εδώ!

Copyright  © 2020 

Ονειροβάτες - Μικροθέατρο Στερεάς Ελλάδας

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Photo Credits  Flaticon & Freepik