Γιορτή στο νηπιαγωγείο: Έμμετρο Χριστουγεννιάτικο Θεατρικό [Δωρεάν]

Ενημερώθηκε: Μαι 12


Ήρθε η ώρα για μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο νηπιαγωγείο! Τα Χριστούγεννα του Πασχάλη θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Δείτε την περιγραφή, κατεβάστε την και ξεκινήστε τις πρόβες σας!

Tα Χριστούγεννα του Πασχάλη είναι μια παράσταση εμπνευσμένη από την Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς διασκευασμένη για κουκλοθέατρο και θέατρο από τα παιδιά. Η παρούσα μορφή της γιορτής σχεδιάστηκε μετά από απαίτηση νηπιαγωγών για ένα θεατρικό που θα μπορούν να το πραγματοποιήσουν τα παιδιά χωρίς την παρουσία μας.


Αν η γιορτή που διαβάσετε δεν σας βολεύει ή την θεωρείτε δύσκολη μπορείτε να πάρετε κάποια μέρη ή τις μουσικές επιλογές και να τις προσαρμόσετε ανάλογα το δυναμικό του σχολείου σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η γιορτή διανέμεται ελεύθερα από εμάς σαν συμβολικό δώρο από την ομάδα μας σε όλους τους εκπαιδευτικούς που ψάχνουν καινοτόμους τρόπους για θεατρική αγωγή στα σχολεία.


Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας στείλετε mail στο info@oneirovates.com. Τέλος, να σας πούμε πως παρά το άγχος που μπορεί να έχετε για μια γιορτή, μην ξεχνάτε πως έχετε να κάνετε με παιδιά προσχολικής ηλικίας και το αποτέλεσμα θα είναι όμορφο αν εκμεταλλευτείτε τον αυθορμητισμό των παιδιών! Οι γονείς θα το εκτιμήσουν όπως και να έχει! Διασκεδάστε και παίξτε μαζί με τα παιδιά, αυτό είναι που μετράει!

Για όσους ζήτησαν την γιορτή "Τα Χριστούγεννα του Πασχάλη" μπορείτε να την κατεβάσετε παρακάτω!
#Ονειροβάτες #Υλικό #Νηπιαγωγείο

0 προβολές

Copyright  © 2020 

Ονειροβάτες - Μικροθέατρο Στερεάς Ελλάδας

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Photo Credits  Flaticon & Freepik