Παιχνίδι Κρυμμένου θησαυρού για το Πάσχα: Το κυνήγι των αυγών [Οδηγίες & Εκτέλεση]

Ενημερώθηκε: Απρ 26
Το Πάσχα έφτασε ξανά και είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε και να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές στο σπίτι παρέα με τα παιδιά και με φίλους. Οι δραστηριότητες όμως δεν σταματούν. Μετά τα φύλλα εργασίας ήρθε η ώρα να σηκωθούμε και να κάνουμε το σπίτι άνω-κάτω! Η αλήθεια είναι πως όχι! Μην φοβάστε! Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε ένα πολύ απλό και εύκολο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για παιδιά από 4 έως 7 ετών. Ο λαγός πέρασε από το σπίτι σας λοιπόν και έχασε τα αυγά του... Μήπως θα μπορέσετε με την βοήθεια των παιδιών να τα βρείτε; Δείτε παρακάτω πως...


Σχετικό άρθρο:17 Πασχαλινά Φύλλα εργασίας για Νήπια και μικρότερα παιδιά. [Δωρεάν & Εκτυπώσιμα]
Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού: Εκτέλεση


1. Σας δίνουμε 5 απλά ανοίγματα και γρίφους που όλα τα παιδιά μπορούν να λύσουν με ή χωρίς την βοήθεια σας.

2. Για αυγά μπορείτε να εκτυπώσετε αυτά που θα σας δώσουμε, να βάλετε βρασμένα αυγά σε αλουμινόχαρτο στα σημεία που σας δίνουμε ή να αυτοσχεδιάσετε με σοκολατένια!

3.Το ιδανικό σενάριο είναι να βάλετε το γράμμα του λαγού που σας δίνουμε σε έναν φάκελο ή σε ένα σημείο στο σπίτι. Μόλις το δείτε μπορείτε να φωνάξετε τα παιδιά και με μια δόση έκπληξης να τους διαβάσετε τις οδηγίες.


Σχετικό άρθρο:Δωρεάν διαδραστικό έμμετρο παραμύθι: 5 μικρά κουνέλια! (Εκτυπώσιμο)Με το συγκεκριμένο παιχνίδι θα περάσετε μια όμορφη και δημιουργική ώρα με τα παιδιά. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε παραπάνω αυγά και να βάλετε παραπάνω αινίγματα και σπαζοκεφαλιές στα παιδιά αν τους αρέσει και το διασκεδάζουν! Εμείς σας δίνουμε τον αρχικό σκελετό, εσείς ανάλογα την ηλικία του παιδιού προσαρμόζεστε ανάλογα! Καλή διασκέδαση...Κατεβάστε το παιχνίδι παρακάτω.


Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το παιχνίδι.
0 προβολές

Copyright  © 2020 

Ονειροβάτες - Μικροθέατρο Στερεάς Ελλάδας

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Photo Credits  Flaticon & Freepik