Κατασκευή Κούκλας: Απλές κούκλες κουκλοθέατρου από κάλτσες.

Ενημερώθηκε: Μαι 7


Το κουκλοθέατρο μας δίνει την δυνατότητα να εκφραστούμε με πολλούς τρόπους. Ακόμα μας δίνει την ελευθερία, να κατασκευάσουμε κούκλες από υλικά που δεν χρησιμοποιούμε, θέλουμε να πετάξουμε ή βρίσκουμε πολύ εύκολα και οικονομικά δίπλα μας.


Η κατασκευή που θα παρουσιάσουμε βασίζεται στην βασική κίνηση του χεριού με τον αντίχειρα και αποτελεί την πιο απλή κούκλα μάπετ που μπορούμε να φτιάξουμε με οικονομικά υλικά.

Θα κατασκευάσουμε μια κούκλα από κάλτσα που θα παριστάνει έναν λευκό σκύλο. Με αυτόν θα παίξουμε, θα γαβγίσουμε και θα κουνήσουμε ζωηρά την ουρά μας καθώς ο σκύλος μας οδηγεί με αυτό το τραγούδι!

Υλικά

1 Κομμάτι μαύρη τσόχα 1 Κομμάτι ροζ τσόχα (γλώσσα) 1 πον-πον σκούρου χρώματος 2 μάτια κατασκευών (wiggle eyes) Κόλλα σιλικόνης- Πιστόλι σιλικόνης *Προαιρετικά σύρμα πίπας για ουρά ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Βάζουμε την κάλτσα στο χέρι μας ώστε να σιγουρευτούμε που πρέπει να κολληθούν τα χαρακτηριστικά του σκύλου μας. Κολλάμε τα χαρακτηριστικά που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία και ο σκύλος μας είναι έτοιμος!

#Κουκλοθέατρο #Δραστηριότητες

2163 προβολές

Copyright  © 2020 

Ονειροβάτες - Μικροθέατρο Στερεάς Ελλάδας

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Photo Credits  Flaticon & Freepik