Ονειροβάτες 2020

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Δωρεάν σενάριο Κουκλοθέατρου 02: "Η γνώση είναι δύναμη" από τις ιστορίες του παππού Λεωνίδα.

Ενημερώθηκε: Μαρ 23

Μας το ζητήσατε και το κάναμε πράξη με το πρώτο σενάριο. Τώρα επιστρέψαμε πάλι με τις ιστορίες του παππού Λεωνίδα, τον παππού του βασικού μας ήρωα Ορφέα! Σε αυτή την ιστορία θέλαμε να μιλήσουμε για την φιλαναγνωσία και το πόσο σημαντικό είναι να διαβάζουμε βιβλία και τι καλύτερο από την ιστορία που φύλαγε ο παππούς στο συρτάρι του, την ιστορία του Χάρη του έξυπνου λαγού!

Οι ήρωες που βάζουμε στα δωρεάν σενάρια μας δεν είναι δεσμευτικοί, μπορείτε άνετα να τους αλλάξετε και να βάλετε για ήρωες τις κούκλες που έχετε στην διάθεση σας. Εμείς θα συνεχίσουμε τα σενάρια μας με τον Ορφέα και τον παππού του και στην συνέχεια αν η αγάπη σας γίνει τόσο μεγάλη μπορεί να βγουν και οι άλλοι μας ήρωες, ο Ζακ το ξωτικό, η Αλίκη η φίλη του Ορφέα ίσως και γίγαντες και άλλοι ήρωες παραμυθένιοι.
Μέχρι τότε όμως δείτε εδώ, πώς να φτιάξετε ατμόσφαιρα και να παίξετε κουκλοθέατρο στο σπίτι ή το σχολείο. Επίσης αν δεν έχετε κούκλες και θέλετε εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε, μπορείτε να δείτε εδώ, πως ένα ζευγάρι κάλτσες μπορεί να μεταμορφωθεί σε ήρωες στο κουκλοθέατρο σας. Παίξτε και διασκεδάστε μαζί με τα παιδιά σας, νιώστε την δύναμη που έχουν οι κούκλες στην ψυχοσύνθεση των παιδιών και αφού παίξετε πολύ και κουραστείτε, δώστε τις κούκλες στα παιδιά να παίξουν αυτά αφού δουν εσάς πρώτα!


Για περισσότερα παραμύθια, εκπαιδευτικό υλικό, άρθρα ψυχολογίας και σενάρια κουκλοθέατρου, πατήστε εδώ
Για να κατεβάσετε το σενάριο πατήστε εδώ.