Αγγλικά για νήπια και πρώτες τάξεις του δημοτικού: 20 Φύλλα εργασίας. [Δωρεάν και Εκτυπώσιμα]

Ενημερώθηκε: Απρ 26


Σε αυτό το άρθρο θα σας δώσουμε φύλλα που βρήκαμε στο internet ψάχνοντας για ποιοτικό υλικό στα αγγλικά! Πριν λίγες μέρες δώσαμε φύλλα εργασίας με διάφορους ήρωες που αγαπούν τα παιδιά και μπορείτε να βρείτε εδώ!


Σε άλλα άρθρα έχουμε γράψει πως μπορείτε με αρκετούς τρόπους να απασχολήσετε τα παιδιά με κουκλοθέατρο. Σας γράψαμε και σενάριο εδώ! Σε λίγες μέρες θα σας δώσουμε άλλο ένα σενάριο για να παίξετε με τους μικρούς θεατές! Μετά τις στατικές δράσεις καλό θα είναι να απασχολήσετε τα παιδιά με παιχνίδια εμπιστοσύνης ή παιχνίδια αυτοσχεδιασμού! Ακόμα καλύτερα μπορείτε να γράψετε παραμύθια με τα γράμματα που μάθατε όπως γράψαμε και εμείς εδώ!


Προσπαθήσαμε αρκετά να βρούμε υλικό στα αγγλικά που να ανταποκρίνεται στις ηλικίες του δημοτικού αλλά και του νηπιαγωγείου. Ελπίζουμε με την βοήθεια και την καθοδήγηση σας να δώσετε πολλά ερεθίσματα μα πάνω απ' όλα να περάσετε όμορφα τον χρόνο σας! Απολαύστε λοιπόν 20 σελίδες με αγγλικά για όλους! Αγγλικά για νηπιαγωγείο και δημοτικό λοιπόν, ξεκινάμε!
Κατεβάστε τις σελίδες πατώντας εδώ!
Copyright  © 2020 

Ονειροβάτες - Μικροθέατρο Στερεάς Ελλάδας

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Photo Credits  Flaticon & Freepik