Ονειροβάτες 2020

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Πάμε μαζί κι ας μας λιθοβολούν,
κι ας μας φωνάζουν ονειροβάτες...
χτίζουμε, ονειρευόμαστε και τραγουδάμε.

-Οδυσσέας Ελύτης

Ονειροβάτες που πάνε παντού, όπου υπάρχουν παιδιά!

-Η ομάδα μας αποτελείται από ηθοποιούς, ψυχολόγους, νηπιαγωγούς και δασκάλους δημοτικών σχολείων. Χρησιμοποιούμε τις τέχνες σαν εκπαιδευτικό εργαλείο για να μεταδώσουμε στους μικρούς θεατές μηνύματα και αξίες για τη ζωή.

-Βασίζουμε τις παραστάσεις μας στις ψυχολογικές ανάγκες των παιδιών έχοντας άμεση διάδραση σε όλη την διάρκεια τους και προσαρμόζουμε το λεξιλόγιο ανάλογα την ηλικιακή ομάδα που απευθυνόμαστε.
-Με ένα μεγάλο δίκτυο εκπαιδευτικών και άλλων θεραπευτών βελτιώνουμε τις δράσεις μας συνεχώς. Παίζουμε σε σχολεία της Μακεδονίας, της Θράκης και της Ηπείρου και παρουσιάζουμε τις δράσεις μας σε πάνω από 300 σχολικές μονάδες ετησίως. 

Παραστάσεις για τα φρούτα και τα λαχανικά, παραστάσεις για την φιλία, τον εκφοβισμό και της μαμάς την αγκαλιά!

Το ρεπερτόριο μας αγγίζει σχεδόν κάθε θεματική ενότητα των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων. Με γνώμονα το διαθεματικό πρόγραμμα σπουδών ταξιδεύουμε σε τάξεις, θέατρα και σχολεία παρουσιάζοντας παραστάσεις που μπορείτε να βρείτε και στην σελιδα του Υπουργείου Παιδείας.

Οι μικτές παραστάσεις μας περιλαμβάνουν μια σειρά από παραστατικές τέχνες (αφήγηση, θέατρο, θεατρικό παιχνίδι, ζωντανή μουσική) που συνοδεύουν τους ήρωες του κουκλοθέατρου, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.

      

 Οι παραστάσεις διαθέτουν πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό (μικροφωνική, ηχεία, φωτισμό) και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε χώρου. Η σκηνή μας είναι πολυμορφική με μήκος από 1,50 έως 6 μέτρα και ύψος από 1,70 έως 3 μέτρα. Οι κούκλες μας είναι παραδοσιακές μαρότ και μάπετ φτιαγμένες από ύφασμα.

Με την εμπειρία μας στο κουκλοθέατρο και την εκπαίδευση, αναλαμβάνουμε την επιμόρφωση εκπαιδευτικών και γονέων πάνω στην τέχνη του κουκλοθέατρου. Με την βιωματική μας προσέγγιση κάνουμε το κουκλοθέατρο μια διασκεδαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Προσεγγίζουμε την εκπαίδευση μέσω της τέχνης. Μέσα από ιστορίες και παραμύθια δημιουργούμε κάρτες, θεατρικά, σενάρια και εποπτικό υλικό για τα παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Δείτε αναλυτικά το υλικό μας εδώ.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ