Ονειροβάτες 2020

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Η ομάδα μας αναλαμβάνει πλήθος παιδικών εκδηλώσεων και παιδικών πάρτυ. Οι δράσεις μας προσαρμόζονται σε κάθε χώρο και περίσταση. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την κατάλληλη εκδήλωση σε συνεργασία με εσάς ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό.
Μην διστάσετε να μας καλέσετε και να συζητήσουμε τις επιλογές που έχετε ώστε να μαγέψετε τους μικρούς μας φίλους.

Παιδικά Πάρτυ

Τα θεματικά σόου είναι μια καινοτομία που παρουσιάζουμε αρκετά χρόνια σε πάρτυ αλλά και εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα. Με μια σκηνή κουκλοθέατρου, δυο εμψυχωτές, μουσική και χορό, ήρωες περνάνε ένα σωρό! Τα παιδιά δεν παρακολουθούν στατικά αλλά συμμετέχουν ενεργά, παίζουν, χορεύουν σύμφωνα με τις οδηγίες ηρώων αλλά και του εμψυχωτή.

Οι έμπειροι εμψυχωτές μας ντυμένοι με στολές ή όχι, μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά καθηλωμένα για ώρες. Με μεγάλη γκάμα από παιχνίδια εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, θεατρικά δρώμενα, κουκλοθέατρο και μαγικά τρικ, το σίγουρο είναι πως το πάρτι θα μείνει αξέχαστο στους μικρούς μας φίλους. Οι δραστηριότητες επιλέγονται σύμφωνα με την ηλικία και τον αριθμό των παιδιών σε συνεννόηση με τους γονείς ή τους υπεύθυνους των χώρων όπου θα πραγματοποιηθεί ή απασχόληση. Με αυτό τον τρόπο κάθε πάρτι είναι μοναδικό και σχεδιάζεται ανάλογα τις απαιτήσεις σας.

Δημιουργική απασχόληση

Εργαστήριο Φαντασίας

Ηλικίες: Νηπιαγωγείο και Δημοτικό
 

Πρόκειται για ένα εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης και φαντασίας, που επιθυμεί να προσφέρει μια εναλλακτκή πρόταση για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου του παιδιού. 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:
- Θεατρικό παιχνίδι
- Αυτοσχεδιασμοί και παιχνίδι ρόλων
- Παραμύθι και δημιουργική αφήγηση 
- Κουκλοθέατρο 
- Μουσικοκινητική αγωγή