Κουκλοθέατρο στο χώρο του σχολείου

Εκπαιδευτικές Παραστάσεις

Παραστάσεις για τα φρούτα και τα λαχανικά, παραστάσεις για την φιλία, τον εκφοβισμό και της μαμάς την αγκαλιά!

Το ρεπερτόριο μας αγγίζει σχεδόν κάθε θεματική ενότητα των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων. Με γνώμονα το διαθεματικό πρόγραμμα σπουδών ταξιδεύουμε σε τάξεις, θέατρα και σχολεία παρουσιάζοντας παραστάσεις που μπορείτε να βρείτε και στην σελιδα του Υπουργείου Παιδείας.

Επαγγελματικές Παιδικές Παραστάσεις

  • Βασίζουμε τις παραστάσεις μας στις ψυχολογικές ανάγκες των παιδιών έχοντας άμεση διάδραση σε όλη την διάρκεια τους και προσαρμόζουμε το λεξιλόγιο ανάλογα την ηλικιακή ομάδα που απευθυνόμαστε.

  • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα! Η σκηνή μας είναι πολυμορφική, με ελάχιστο μήκος τα 1,6 μέτρα και μέγιστο τα 5,5 μέτρα, καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις κάθε σχολικής μονάδας. Διαθέτουμε πλήρη, αυτόνομο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

  • Πριν την παράσταση πραγματοποιούνται θεατρικά παιχνίδια 15 λεπτών, για την καλύτερη εξοικείωση των παιδιών με την παράσταση που θα παρακολουθήσουν. Μετά το τέλος της παράστασης γίνεται μια μικρή παρουσίαση των χαρακτήρων ώστε τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τις κούκλες και την θεατρική πράξη.

Κουκλοθέατρο στον Παιδικό σταθμό

Γνωρίζουμε πως οι μικροί θεατές χρειάζονται ένα θέαμα με πολλές εναλλαγές, φιλικό και πάνω απ' όλα κατανοητό!

Η θεματικές μας αγγίζουν σχεδόν όλα τα θέματα που ασχολούνται τα παιδιά από 1 εως 3 ετών.

Με έμφαση στα ζώα και τις ιστορίες τους, τα παιδιά απολαμβάνουν παραστάσεις με μάπετ κούκλες φτιαγμένες από ύφασμα που παίζουν μαζί με τους εμψυχωτές μας και έξω από την σκηνή. Οι παραστάσεις προσαρμόζονται για νήπια και προνήπια.

Κουκλοθέατρο στο Νηπιαγωγείο

  • Οι μικτές παραστάσεις μας περιλαμβάνουν μια σειρά από παραστατικές τέχνες (αφήγηση, θέατρο, θεατρικό παιχνίδι, ζωντανή μουσική) που συνοδεύουν τους ήρωες του κουκλοθέατρου, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.

  • Οι παραστάσεις μας μπορούν να συνδυαστούν με την μετάβαση στο δημοτικό σχολείο και να παρουσιαστούν και στα παιδιά πρώτης και δευτέρας δημοτικού.

  • Με πάνω από 15 έργα ανα σχολική χρονιά, διαθέτουμε παραστάσεις για πολλές από τις θεματικές ενότητες που ασχολούνται οι νηπιαγωγοί στην τάξη.

  • Μετά από κάθε παράσταση οι νηπιαγωγοί λαμβάνουν φάκελο δραστηριοτήτων καθώς και δωρεάν παιδαγωγικό υλικό από το κατάστημα μας!

Παραστάσεις για το Δημοτικό 

  • Οι μικτές παραστάσεις μας περιλαμβάνουν μια σειρά από παραστατικές τέχνες (αφήγηση, θέατρο, θεατρικό παιχνίδι, ζωντανή μουσική) που συνοδεύουν τους ήρωες του κουκλοθέατρου, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.

  • Μπορούμε να καλύψουμε όλα τα παιδιά μέχρι την Γ' Δημοτικού.

  • Στο τέλος της παράστασης οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν δωρεάν φάκελο δραστηριοτήτων καθώς και παιδαγωγικό υλικό από το κατάστημα μας.

Περιοχές που επισκεπτόμαστε:

Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, Ιωάννινα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Άρτα, Νάουσα, Έδεσσα, Βέροια, Κατερίνη, Φλώρινα, Καστοριά και γύρω περιοχές!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλέφωνο: 2315 536 535 & 694 934 1252
Email: info@oneirovates.com

​Ή
 ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ME
Online Κράτηση

Copyright  © 2020 

Ονειροβάτες - Μικροθέατρο Στερεάς Ελλάδας

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Photo Credits  Flaticon & Freepik