Παραστάσεις που πάνε παντού!

Παραστάσεις για κάθε περίσταση!

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος παιδικής εκδήλωσης. Από μεγάλες παραστάσεις σε δήμους και συλλόγους, μέχρι πάρτυ στη Θεσσαλονίκη! Η ομάδα μας πάει παντού, όπου υπάρχουν παιδιά! Διαθέτουμε πλήρη υλικοτεχνικό εξοπλισμό που μπορεί να καλύψει εκδήλωση από 10 μέχρι 500 άτομα. Δείτε παρακάτω ποια ξεχωριστή εκδήλωση ταιριάζει με την δική σας. Μην διστάσετε να μας καλέσετε καθώς κάθε εκδήλωση οργανώνεται μοναδικά για εσάς!

Εξωτερικές Παραστάσεις

(Περιφέρειες - Δήμοι - σύλλογοι - εταιρείες - φορείς)

Η εμπειρία μας και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας επιτρέπει να οργανώνουμε παραστάσεις σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κάθε εκδήλωσης. 

Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες από τις συνεργασίες μας:

  • Εταιρείες: Mediterranean Cosmos, Pizza Fan, Mitsis Hotels, Minoan Lines

  • Δήμοι: Καλαμαριάς, Θερμαϊκού, Τριανδρίας, Λάρισσας, Φαρσάλων, Ανατολικής Μάνης, Αλεξάνδρειας, Σκύδρας, Δράμας κ.α.

Ξεχωριστές Παραστάσεις Κουκλοθέατρου

Οι παραστάσεις για το κοινό έχουν ένα και μοναδικό ήρωα. Τον Πασχάλη. Ο αδερφός του Καραγκιόζη από το 1900 έως το 1925 έπαιζε σε πόλεις και χωριά. Μετά τον μεγάλο Χρήστο Κονιτσιώτη όμως κανείς δεν ανέλαβε να συνεχίσει σε συστηματικό βαθμό τον "Έλληνα Φασουλη" και έτσι ο ήρωας χάθηκε στον χρόνο. Διαλέξαμε να τον φέρουμε ξανά στην ενεργό δράση επηρεασμένοι από την λαϊκή παράδοση, τα παραμύθια του κόσμου και το μοντέρνο θέατρο. Ο ήρωας μας ξεκίνησε το ταξίδι του το 2017 και από τότε παίζει με τα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Απασχόληση, Πάρτυ, Θεματικά Σόου

Οι έμπειροι εμψυχωτές μας ντυμένοι με στολές ή όχι, μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά καθηλωμένα για ώρες. Με μεγάλη γκάμα από παιχνίδια εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, θεατρικά δρώμενα, κουκλοθέατρο και μαγικά τρικ, το σίγουρο είναι πως το πάρτυ θα μείνει αξέχαστο στους μικρούς μας φίλους. Οι δραστηριότητες επιλέγονται σύμφωνα με την ηλικία και τον αριθμό των παιδιών σε συνεννόηση με τους γονείς ή τους υπεύθυνους των χώρων όπου θα πραγματοποιηθεί ή απασχόληση. Με αυτό τον τρόπο κάθε πάρτι είναι μοναδικό και σχεδιάζεται ανάλογα τις απαιτήσεις σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τηλέφωνο: 2315 536 535 • Email: info@oneirovates.com

Διεύθυνση: Αιολίας 31, 55132, Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Copyright  © 2020 

Ονειροβάτες - Μικροθέατρο Στερεάς Ελλάδας

Tηλ: 2315-536-535 | 698-756-2955

Photo Credits  Flaticon & Freepik